Extreme areena avataan……

Extreme areena avataan……

Tämä kulunut viikko on testattu areenan uudistettua rataa oikein urakalla ja testikuskeina oli aivan aloittelevia 50-cc lapsia, valmennusryhmäläisiä (65cc-250cc), kerhomme innokkaat harrastajat unohtamatta A-luokan kuskejamme sekä Rauman vetomiestä Joni Roosia.

Ja kun, korviimme on taas näin kauden alussa kantautunut täysin perättömiä väitteitä  että rata on tehty vain A-luokan kuljettajille ja ollen vaarallinen muille…..”Mistä näitä aina tulee?”, ”Kuka muu muka?” Niin se asia on viikolla kumottu aivan täysin 25:n koeajajan kokemusten ja kertoman perusteella!
Rata on nyt loistava koska siellä on kaikkien hyvä ajaa, siis aivan kaikkien. Rata on tekninen kaiken tasoisille kuljettajille. Radalta löytyy pattisuorat, tuplat, triplat pöydät ym, jokaiselle jotain ja jokainen omien taitojensa mukaa. Ja syy siihen on korvaamaton rataryhmämme….kiitos!
Testikuskien mukaan rata on jopa vielä parempi kuin vanha rata vaikka ei edellinen ratakaan ollut missään nimessä huono:-D

Mutta itse asiaan….
Areena on lauantaiaamusta 18.10.2014 eteenpäin auki 24/7 niille joilla on vuosilupa!
Muistakaa silti aina katsoa kalenteriin ennen lähtöänne ettei tule hukkareissua.
Vuosilupalaisen kanssa voi mennä ajamaan areenalle myös ne joilla ei ole vuosimaksua, mikäli kertamaksu on haettu Nesteeltä. Vuosiluvan omaavan velvollisuus on huolehtia että hänen ”vieraansa” toimii areenalla sääntöjen mukaan!

Areena tullaan avaamaan lähiaikoina myös kertamaksulla ajaville kuten aiemminkin , siitä tiedotamme myöhemmin.

Muistakaa että:

Teillä on oltava tankissa Nesteen pienkonebensaa ja 2-T peleissä max.2% seos tehtynä Nesteen BIO-ÖLJYSTÄ!!!

Pyörien käyttö ulkona EHDOTTOMASTI kielletty!!!

Nimi kirjoitettava vihkoon ennen radalle menoa!!!

Yksin ajaminen kielletty eli kaveri mukaan!!!

Joten nyt ”tuubiin” nauttimaan hyvästä radasta, hyvässä porukassa!!!

Jätä kommentti