*PERUTTU* EnsioPentti Invitational 2013

*PERUTTU* EnsioPentti Invitational 2013

Viikonlopun muiden kisojen takia aiheuttaman osanottaja pulan takia joudumme perumaan EnsioPentti Invitational 2013 tapahtuman. Tapahtuma järjestetään mahdollisesti vielä tänä syksynä parempana ajankohtana!

Turun Seudun Moottoriurheilija sekä enduro kuski Jumalan armosta the EnsioPentti kutsuu juuri Sinut harrastamaan enduroa hauskassa porukassa Raision Moottorirata-alueelle lauantaina 14.9.

Valitse ystäväsi huolella, sillä tässä koitoksessa ei yksilö suoritus ratkaise yhtään mitään vaan parisi kanssa saavutettu yhteistulos!

Ajelu käydään extreme enduro henkisillä testeillä joissa testataan miestä sekä kalustoa. Jos siis sinusta ja siipimiehestäsi löytyy reilusti nopeutta, tarkkuutta, raakaa voimaa ja ennen kaikkea tolkutonta tsäkää, niin ei muuta kuin rohkeasti mukaan. Jos epäilet siipimiehesi kykyjä ja taitoja, niin murhe pois sillä kaikki testit selvittää myös kokemattomampikin tangon kääntäjä.

Unohtakaa siis kaikki muu tältä kyseiseltä päivältä sillä kaikki muu on turhaa ja suunnatkaa Raision moottorirata-alueelle. Nyt tehdään miehistä poikia!

Jos kaverisi kärsivät syysflunssaa tai lorvikatari on iskenyt heihin niin saavu silti ”sinkkuna” paikan päälle niin järjestämme juuri Sinulle sopivan parin!

Aikataulu:

10.00: Ajaja kokous
10.10: Siirtyminen testeille
10.30 – 15.00: Koneet ulvoo, miehet karjuu, luut rutisee ja naiset itkee
16.00 -> Palkintojenjako, sauna, ilonpitoa TSMU edustustiloissa (tusmula)

Hinnasto

10euroa / jäsen
15euroa / ei jäsen
5euroa / kuljettaja iltabileisiin tusmulassa

Pärisevin terveisin,
EnsioPentti

(Lisätietoa antaa EnsioPentti virallinen kaveri, Hannu Saarento 0400 525530)

Ennakko ilmoittautuminen alla!

ensiopentti-invitational-600px

Yksi kommentti

  1. laura

    Itseäni viisaammat haluaisivat muistuttaa, ettei tapahtumassa varmastikaan tule parien kokonaisajoajaksi sitä 4,5 tuntia, sillä aikaa menee tietenkin myös rastilta toiselle siirtymiseen ja oman vuoron odotteluun. Realistista on varmaankin odottaa n. 30min-1h ajoaikaa per kuljettaja, osallistujamäärästä riippuen.

    Tämä ei tosin millään tavalla ”alenna” tapahtuman arvoa, mutta seikka on hyvä tehdä etukäteen selväksi, ettei tarvitse jälkikäteen kenenkään kokea pettyneensä päivän ohjelmaan, kun ei saanutkaan sitä 4,5 tuntia ajaa yhteen putkeen.

    Varmasti hieno tapahtuma on tulossa, sääli että joudun itse olemaan kys. päivänä töissä 🙂

Jätä kommentti