Eilisestä MX-jaoston kokouksesta ………

Eilisestä MX-jaoston kokouksesta ………

Eilen Tusmulassa pidettiin MX-jaoston kokous missä käsiteltiin tulevan syksyn ja talven asioita. Jäsenistöltä tuli ideoita toimintaan ja kaikki niistä päätyivätkin toteutettavaksi. Alla olevien asioiden lisäksi keskusteltiin myös talkoista ja päällimmäinen asia oli lippumiehet Laitilan kilpailuun. Toivomme että jäsenistö olisi tässä asiassa nyt aktiivisesti liikkeellä sillä kilpailun järjestämiseen tarvitaan lippumiehiä sekä muita henkilöitä vielä. Talkoolaiseksi voit ilmoittautua linkistä    http://www.tsmu.fi/tsmu-motocross-kilpailu    missä on vastuuhenkilöiden yhteystiedot.

Laitilan kilpailun ilmoittautuminen soololuokkien osalta on auki osoitteessa   www.suomencrossitulokset.fi              ja siellä kaikki halukkaat voivat ilmoittautua ja maksaa maksun mikä palautetaan kisan jälkeen talkoolaisille takaisin.

 

Neste Oil Cup 2015 – 2016

Päätettiin järjestää Neste Oil Cup tulevana talvena joka kolmas lauantai alkaen 31.10.2015. Tapahtuma on tarkoitus aloittaa klo 15:00, mutta harjoittelemaan pääsee klo 14:00 alkaen. Klo. 14:00 alkaen ei myöskään Areenalla saa ajaa muut kuin ko. tapahtumaan osallistuvat kuljettajat. Tapahtuman arvioitu päättymisajankohta on n. klo 19:00.

Tapahtuman hinnaksi per kuljettaja päätettiin 20€ per kuljettaja, ja TSMU.n omille jäsenille 15€ per kuljettaja.

Tapahtumassa ei lasketa pisteitä, eikä oteta minkäänlaisia aikoja.

Extreme Arena 2015 – 2016

Päätettiin pitää Extreme Arena avoinna kertamaksulaisille myös torstaisin klo 17:00 – 21:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11:00 – 15:00. Viikolla 8. vuonna 2016 Areena tulee olemaan normaalia enemmän avoinna kertamaksulaisille.

Extreme Arenan vuosiluvan hinnaksi päätettiin 250€. Lupa on voimassa 1.11.2015 – 30.9.2016. TSMU.n lisenssi kuljettajat saavat vuosiluvasta alennusta -50€. Sisaralennukset pysyvät vastaavina kuin aiempinakin vuosina.

Lisäksi päätettiin myydä noin 15 kpl 100€.n hintaisia vuosilupia jotka edellyttää 5 krt olemista ratavahtina olemista marraskuun alusta, maaliskuun loppuun olevana aikana.

Areenan rata on tarkoitus kunnostaa 1 krt. kuukaudessa ja lisäksi tarvittavia kunnostuksia tehdään tarpeen mukaan.

Vuosimaksujen myynnin aloittamisesta tiedoitamme myöhemmin.

Crossikoulu ja valmennus

Päätettiin järjestää aloitteleville, myös seuran ulkopuolisille kuljettajille crossikoulu. Crossikoulu järjestään joka toinen keskiviikko klo 16:30 – 18:30 mikäli osallistujia on yhteensä 6 kuljettajaa. Crossikoulun hinnaksi päätettiin 90€ per kuljettaja sisältäen 3 tapahtumaa ja tapahtumassa on mahdollista ajaa TSMU:n mini/harjoitus crosseilla tai omalla crossipyörällä. Ohjaajiksi crossikouluun pyydetään kerhon kokeneempia kuljettajia, jotka tulevat valmentamaan myös kerhon juniori kuljettajia.

Kerhon junioreille päätettiin järjestää valmennusta. Valmennus on tarkoitus järjestää myös joka toinen keskiviikko heti crossikoulun jälkeen klo 18:30 – 20:30. Mikäli crossikoulua ei joka kerta sille varattuna ajankohtana järjestetä, voidaan valmennus aloittaa aikaisemmin ja tällöin se pyritään järjestämään 2.ssa eri ryhmässä kuljettajien ikä, kokemus ja pyörän koko huomioiden.

Valmennuksen hinnaksi päätettiin 10€ per kerta per kuljettaja ja se sisältää myös ratamaksun. Valmennukseen osallistuvilta kuljettajilta vaaditaan sitovat ilmoittautumiset etukäteen valmennuksen järjestämisen turvaamiseksi.

Valmennuksen turvaamiseksi päätettiin myös koota siihen osallistuvien kuljettajien vanhemmista erillinen ryhmä, jossa jaetaan valmennuksesta aiheutuvia vastuutehtäviä. Tällaisia tehtäviä ovat mm. tiedottaminen, ajankohdan ja valmennuspaikkojen suunnittelu yhdessä valmentajien kanssa, budjetointi, yms.

Tämän ryhmän perustamiseksi tullaan kutsumaan valmennettavien kuljettajien vanhemmat erilliseen kokoukseen.

 

Jätä kommentti