Baltic Master 2014

Baltic Master 2014

Baltic Master 2014

Viron adrenalin Areenalla ajetaan Baltic Master kilpailu 8.3.2014.
Ilmoittautuminen on avattu osoitteessa www.msport.ee. Kilpailussa on reilusti luokkia eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva luokka jotta voi lähteä matkalle.

Ajatuksena on lähteä matkalle jo perjantaina ajoissa eli 7.30 laivalla jotta ehtii jo perjantaina hiukan harjoittelemaan kisaa varten, lauantaina on kilpailut ja sunnuntaina on myös mahdollisuus ajaa jos intoa löytyy. Takaisin tullaan sunnuntaina kello 16.30 laivalla.

TSMU on varannut Randur hotellin kokonaan Tusmulaisille ja Tallinkille on tehty varaukset muutamalle isolle autolle ja matkustajille.
Hotellivaraukset on tehty 22 hengelle ja kansipaikkoja ona varattu 22 sekä kuudelle isolle autolle paikat. Varauksessa on käytetty liiton uudistettua sopimusta joten aika edullisesti pääsee matkalle. Isojen autojen hinta ed.takas 115e ja kansipaikat maksavat aikuiselta 56e ed.takas. Jos haluat laivalla aamiaisen niin se maksaa noin 10e.
Hotellissa yöpyminen maksaa noin 25e/henkilö/yö ja hotelli sijaitsee aivan Vorun keskustassa ja on hyväksi todettu paikka;)

Joten…… Ilmoittaudu kilpailuun ja sen jälkeen laita viestiä Hatsalle osoitteeseen harri.riitamo@gmail.com viestiin seuraavat tiedot:
Otsikko: Baltc Master 2014
Lähtijän nimi / nimet:
Lähtijän tai lähtijöiden synt.ajat:
Puh.nro:
Auton tiedot:
– Auton rek.nro:
– Montako pyörää mahtuu?
– Montako matkustajaa mahtuu?
****Tai tarvitsetko kyydin?
Tilataanko Sinulle /Teille aamiainen?

Ilmoittaudu viimeistään 5.2.2014 ja huomioi että paikkoja tälle TSMU.n matkalle on rajoitetusti!!

Matkalle pyritään järjestämään järkevät kimppakyydit niin jokainen pääsee edullisesti matkalle.

Mikäli Sinulla on kysyttävää matkaan tai kilpailuun liittyen niin soittele 0500781801 / Hatsa

Tev. Hatsa;)

Jätä kommentti