Baltic-cup 1.Etapp 15.12.2012 Adrenalin Areena/Viro

Baltic-cup 1.Etapp 15.12.2012 Adrenalin Areena/Viro

Moi!

Lähdimme Viron Somerpalussa sijaitsevaan Adrenalin Areenalle perjantaina. Mäki, Jalonen ja Holmit lähtivät jo aamulla jotta ehtivät ajamaan perjantaina, koska Adam ja Pasi eivät osallistuneet kilpailuun, koska Adamille ei ollut luokkaa ja Pasi toimi mekaanikkona.
Me muut menimme iltalaivalla ja ajoimme suoraan hotelliin missä söimme porukalla ”kevyet” iltapalat (pihvit ranskiksilla ja muilla lisukkeilla)

Aamulla syötiin aamupalat ja mentiin kaupan kautta hallille ilmoittautumaan.
Kilpailuun osallistui kerhostamme ensimmäisen kisansa ajanut Janne Sarjomaa MXC, Oskar Siren MXC, Tuomas Seppälä MXC, Jari Mäki.
Mäki selvitti tiensä luokkansa A-finaalin ja muut ajoivat B-finaalissa.
Sarjomaa vaali holeshot titteliään ottamallakin kolmesta startissaan kahdessa ottaen holet.
Sirenin ajo kehittyi koko päivän huimasti ja sijoituksetkin olivat hyviä.
Seppälä sai aamulla hiukan kipeää olkapäähänsä mutta suoriutui päivän ajoista hienosti.
Sarjomaan startit olivatkin hyviä ja sijoitukset olivat myös mallikkaita. Erät olivat Jannelle aika rankkoja mutta ymmärtäähän sen koska peruskunto kausi on vielä kesken:-)
Mäki paransi koko päivän myös ajoaan ja olikin tosi tyytyväinen viimeiseen eräänsä. Mäki kertoi eilen treenanneensa rataa noin 80km:n verran joten kierroksia oli hyvin takana päivän kisaa varten sillä rata on muistaakseni noin 800 metriä pitkä.

MXB luokassa ajoi O-P Hörkkö eli Oltsi. Oltsi olikin liikkeellä poikeuksellisesti 350 kuutioisella nelitahtisella. Kisaerissä Oltsi olikin todella hyvillä sijoituksilla joka erässä vaikka käsien puutuminen tekikin kiusaa.

MX2-Junioreissa ajoi Raittala joka aamun harjoituksissa ja kertoi 2-t pyörän tuntuvankin oudolta kun ajoa oli viime aikoina tullutkin enemmän 4-t pyörällä.
Päivä sujui kuitenkin nousujohtoisesti sillä viimeisessä sijoituksena olikin jo toinen ja totaali pisteissä oman luokan neljäs.

Kilpailun kuninkuusluokassa MX1:ssä ajoi Ville -Tapani Hörkkö eli Viltsu.
Viltsu päivä olikin vähän vaisumpi sillä mies on todella kipeä ja kulkikin hallilla nasolin-purkki toisessa kädessä ja burana-purkki toisessa kädessä.
Kolmatta erää Viltsu ei ajanut ollenkaan ja jättämällä erän väliin antoi hän Rikulle mahdollisuuden ajaa MX2-junioreiden viimeisen erän sillä Rikulta hajosi toisessa erässä syyläri mikä otettiin Viltsun pyörästä lainaksi..

Perjantaina pyöränsä särkeneellä Jaloselle lainataan huomenna sitten porukalla pyäriä että mies pääsee ajamaan.
Lisäksi myös Adam pääsee sumnutaina ajamaan. Adam toimi kisoissa TSMU:n tiimipäällikkönä pitäen kuljettajista huolta.
Nyt mennään syömään ja nauttimaan paikallisia virvokkeita ja puhumaan hyvällä porukalla pelkkää asiaa kuten tapoihimme kuuluukin.

Tuloksia löydät täältä :
http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=861432

HatsaJätä kommentti