Aleksi Vilkon raporttia Päitsiltä!

Aleksi Vilkon raporttia Päitsiltä!
Moi!
Lauantai aamuna lähdettiin melko varmasti ekaan päitsiin liikkelle, päivä lähti sujumaan ihan nätisti varmalla ajolla. Koko päivä kulki melko ongelmitta ilman kaatuiluja, vain kylmät pitkät siirtymät söivät voimia. Päijänteen yläpäähän siirryttäessä lumimäärän kasvaessa ajosta oli hieman hyökkäys kateessa, kun lumitreeniä ei tänä talvena ole päästy juurikaan harjoittelemaan. Yötauolle siirrytäessä B3-johdossa ja koko B:een viidentenä.
Sunnuntai aamuna pääsin jo hieman nauttimaankin reitistä, kun siirtymiä oli muuallakin kun asfaltilla. Keskeytyskin kävi melko lähellä, kun maastokokeella takajarrulevyn kaikki pultit löystyivät, onneksi saatiin homma korjattua heti pätkän jälkeen. Lahden kokoomatauon jälkeen alkoi ajokin jo maistua, niinpä kilpailun viimeisillä maastokokeilla aloin saamaan itsestäni kaiken irti ja tuli ajettua muutamat B:een pohjat.
Kolme sijaa jäätiin kilpailun tavoitteesta mutta treeniolosuhteisin nähden olen ihan tyytyväinen tulokseen. Nyt hyvillä mielin pilkesilmäkulmassa kesän kisoja odottelemaan.
Isot kiitokset TTM Factorylle, Motopalvelulle sekä TSMU:lle! On hienoa ajaa seurassa josta saa mieletöntä tukea!
-Aleksi-
TSMU_aleksi

Jätä kommentti