50cc juniorit, www.crossiblogi.fi ja Harri Kullas Extreme Areenalla

50cc juniorit, www.crossiblogi.fi ja Harri Kullas Extreme Areenalla

50cc!

TSMU ry kutsui 50cc kuljettajia Areenalle ajamaan sunnuntaina 20.10.2013. Ajotilaisuuden tarkoituksena oli tutustuttaa tulevaisuuden kuljettajat Extreme Areenaan. Osa paikalla olleista junioreista osallistuu Tampereella ajettavan Supercrossin yhteydessä ajettavaan 50cc näytösajoon.

TSMU:n junioreista Tampereelle lähtee Väinö Koivisto ja Jasu Laine.

Hienosti näytti junioreilta taittuvan supercrossikin sillä Areenan radalla on paljon erilaisia hyppyreitä, kurveja valleilla ja ilman ja pattisuora mikä on kuitenkin aloittelijallekin sopiva koska patit ovat pyöreät sekä tarpeeksi matalat ja näin ollen turvalliset.

Junioreita oli mukana yhteensä 15 joten kovaa  oli meno, kaikilla tuntui olevan hauskaa ja ajaa sai tarpeeksi.

Kiitos Laineen Hatsalle ajojen järjestämisestä;)

 

Crossiblogi.fi

www.crossiblogi.fi eli Jami ja Pete Niemelä vierailivat myös Areenalla sunnuntaina. Jami oli ollut Virossa kaksi päivää ( pe ja la ) ja kolmantena päivänä, sunnuntaina suuntana olikin Raisio. Niemelät tulivat Areenalle kymmeneltä ja Adamin ja Kimin opastuksella Jami alkoi treenaamaan superia koska hän ajaa tulevana perjantaina Viron Adrenalin Areenalla Supercross kilpailun mista siirtyy sunnuntaiksi Tampereelle Pirkkahalliin ajamaan kansallisen Supercrossin.

Adam katseli hetken Jamin ajoa minkä jälkeen hän lähtikin hakemaan omaa pyöräänsä koska tarjolla oli hyvää treeniseuraa. Pojat ajelivat kahteentoista asti. Jami ajeli myös 50cc kuskien ollessa radalla koska kuvasi heidän ajoaan GoPro-kameralla. crossiblogi.fi sivustolle on tulossa esittelyvideo Areenasta joten käykäähän tutustumassa sivustoon sillä siellä on kaikkea muutakin tietoa ja juttuja motocrossista.

Päivän aikana pojat kävivät syömässä sekä tutustumassa TMK-Tietokeskus centteriin josta he pian taas tulivatkin takaisin Extreme Areenalle ajamaan sillä Areenalla pääsi eilen treenaamaan itse Harri Kullaksen kanssa samaan aikaan.

Kullas #151

Harri Kullas, Suomen motocrossin ehdottomasti paras kuljettaja saapui eilen Extreme Areenalle harjoittelemaan ja tutustumaan meidän yhdessä tekemäämme Extreme Areenaan.

Harri tuli ajoissa ja seurasi ensin 50cc-junioreiden ajoa ja mikä parasta niin juniorit pääsivät ajojen välissä valokuvaan idolinsa kanssa;)

Junioreiden ajojen jälkeen Harri ja TSMU:n Supercrossiinkin osallistuva Patrik Raittala treenailivat Areenalla. Pikkuhiljaa myös Jami Niemelä, Robin Ulvinen, Adam Holm Ja Lauri Kronstömkin lähtivät ajamaan.

Kullas ajoi useita kertoja radalla ja oli tyytyväinen kokemaansa. Areeena sai kehuja ratamateriaalista ja profiilistaan. Harri sanoi myös että rata hyvin tekninen ja näin ollen radassa on myös hänelle haastetta. Yksi asia mitä hän kehittäisi niin olisi radan keskikohdan valaistus. Tämäkin asia on jo laitettu vireille;)

Sunnutaina tuli varmistettua Extreme Areenan radasta se että suunnittelu ja toteutus on ollut loistava koska aamulla radalla ajoi 85-kuskit, päivällä 50cc-kuskit ja iltapäivällä Harri Kullas, Patrik Raittala ja 85-kuskit! Olemme saaneet positiivista palutetta 65-kuskeilta ja mikä tärkeintä on myös harrastelijat olleet tyytyväisiä rataan. Mikäli mieleesi tulee asioita Areenan kehittämiseen tai muuttamiseen voit laittaa seuramme sivuilta osiosta: seura->palaute, meille viestiä.

Eli jos joku haluaa vinkkejä radan rakennukseta niin yhteyttä TSMU:n ratamestareihin, Oltsiin, Janneen, Rikuun ja Viltsuun, eikä hyviä ratoja rakenneta jos Late ei niitä Raisiolaisen Kaivuuliike M.Haarasen koneella tee!

Tässä vielä Harrin terveiset meille ”Tusmulaisille”:

Muistakaa ottaa rennosti ja ottakaahan osaa kerhon treeneistä, jos on, niin ensi vuonna olette voimakkaampia ja paremmassa kunnossa!
Iloista syksyä ja talven odotusta, olkaahan positiivisia! 🙂
 
Hape #151
Offroadpro lehden toimittaja Marko Vihriä vieraili myös Areenalla ja teki juttua Kullaksen tulevaisuudesta. Lue juttu osoitteesta www.offroadpro.net

 

 

 kullas-luola-600x

IMG_2711
IMG_2668
IMG_2715

IMG_2692

IMG_2764

Jätä kommentti