West Cross Weekend – TSMU kisaraportti

West Cross Weekend – TSMU kisaraportti

Kauden avauskilpailu ajettiin Laitilan krouvinnummen radalla loistavassa kesäisessä kelissä. Kuljettajia oli jokaisessa luokassa hyvin joten puomi oli aina lähes täynnä.

Lauantaina ajettiin luokat MXV, MXB, MXJ ja MXA.

MXV

TSMU:n kuskeista Mäki ja Forsman ajoivat veteraaneissa. Forsmannin ajot jäivät ajamatta koska etuiskariin osunut kivi vaurioitti iskarin. Mäki puolestaan ajoi maaliin molemmissa erissä vaikka kuulopuheiden mukaan mies taisteli flunssaa vastaan. TSMU Veikkausliigassa arvuuteltiin 21 TSMU Jäsenen kesken Forsmanin ja Mäen sijoituksista, valitettavasti kukaan ei arvannut oikein ja TSMU Tuotepalkinto siirtyy seuraavan kilpailun palkinnoksi.

MXB

luokassa olikin neljä kerhomme edustajaa: Aunela, O-P Hörkkö, Lahti ja Metsämäki.
Aunela ajoi kelpo erät ja itse kuski ja mekaanikko olivatkin ajojen tyytyväisen oloisia.
Lahti ajoi todella hienosti talven ajotunteihin nähden. Lisäksi Lahden KTM:n männänrengas sirkutti niin kovin että ratavarikolla alettiin epäilemään että heinäsirkkalauma oli hyökkäämässä kohti varsinais-suomea;-)
Oltsi ajoi aamun aika-ajossa B-luokan pohja-ajan. Ensimmäisessä erässä Oltsi ajoi hienosti toiseksi ja toisessa erässä hän kaatui johdosta, ollen maalissa kuitenkin neljäs ja lopputuloksissa kolmas.
Metsämäki haki perinteisesti ”atakkia” ensimmäisen erän ollen kolmas. Toisessa erässä Janne ajoi voittoon ja näin ollen yhteistulosten kakkoseksi! Laitilasta Team Metsämäki lähtikin juhlimaan Jannen synttäreitä joten onneksi olkoon Janne!

Sunnuntaina ajettiin luokat MX C/B, MX125, MXJ ja MXA.

C/B

luokassa oli nuorempi Mäkiniemi ja Holm.
Holmin ajo parani miten pitemmälle päivä eteni loppupisteissä hän oli. Huhujen mukaan Adam oli kuitenkin kaatuillut pari kertaa mutta onneksi ei mitään kipeää niistä tullut. Mäkiniemellä oli ”toimituksen” saamien tietojen mukaan ollut teknisiä murheita pyörässä.

MX125

-luokassa oli vanhempi Mäkiniemi, Siren, Telkkinen, Karlström ja Raittala.

Myös vanhemmalla Mäkiniemellä oli teknisiä murheita, Facebookista saatujen tietojen mukaan mäntä oli tullut tiensä päähän. Siren ajoi hienosti molemmat erät vaikka kädet puutuivat ja menivätkin rikki. Toisessa erässä maalihyppyrin taakse oli maastoutunut/kaatunut yksi kuski ja ”hiukan” varovaisen lippumiehen takia Siren osui hänen pyöräänsä minkä seurauksena kaatui itsekkin. Onneksi ei mitään sattunut.

Karlström ajoi hyvällä tasaisen varmasti molemmat erät maaliin. Ensimmäisessä erässä Karlströmmin oli lähdössä kolmantena eli melkein holeshotti 🙂

Telkkinen ajoi myös hienosti molemmat erät ja vielä hyvillä sijoillakin sillä Niko ei kauheasti ole päässyt talven aikan treenaamaan. Toivottavasti kesällä treeniä saa enemmän alle koska ajo näyttää maistuvan.
Raittala ajoi aamun aika-ajossa pohjat. Ensimmäistä erää hän johti jonkin aikaa kunnes joutui luovuttamaan paikan Niko Huuskoselle. Toisessa erässä maaliin tultiin taas samassa järjestyksessä ja näin olle Raittala oli yhteistuloksissa myös toinen.

MXA

-luokassa V-T Hörkkö ajoi kohtuullisesti vaikka kädet olivat pahasti vesikelloillä lauantain jälkeen. Toisen erän Hörkkö jätti kesken ilmeiseti juuri em.käsien takia.

Kilpailut jatkuvat vikkon päästä Vantaalla ajettavalla MX-Liigan ensimmäisellä osakilpailulla.

Tuloksia voi katsoa mylapsista klikkaamalla tätä linkkiä (vaatii rekisterisöitymisen) :
http://www.mylaps.com/en/events/884806

Terveisin,
Hatsa

.
.
.
ps. Racing Team Hörkön kisaraportin voit lukea heidän uusilta nettisivuiltaan :
http://www.racingteamhorkko.fi/

Tykkää meistä facebookissa niin saat nämä artikkelit heti kun ne julkaistaan täällä sivuillamme!

https://www.facebook.com/pages/Turun-Seudun-Moottoriurheilijat-ry/331586473611602

Jätä kommentti