Viro Jõesuu – Extreme enduro – Markus Michelsson – Haastattelu

Viro Jõesuu – Extreme enduro – Markus Michelsson – Haastattelu

Team Molitor bongasi meno & paluu matkalla enduron ykkösmiehen, Markus Michelssonin!

Markus oli Esmeralda Vesterisen kanssa Virossa ajamassa Extreme Enduro Sprint tyylisen kilpailun ja he ystävällisesti antoivat haastattelun kilpailun kulusta.

.


Markus :
Pyörä : Husaberg 250 2T
Sijoitukset : Enduro-luokan voitto, yleisen neljäs

Ihan hyvä kisa, mutta oli vähän turhan lyhyt. Kierrokselle tuli pituutta n. 20km, EK aika n. 13min. Pätkät olivat lyhyitä noin kahden ja puolen minuutin nopeita rypistyksiä. Ei ollut varaa virheisiin missään vaiheessa. Extreme testi oli kyllä hieno, vauhdikasta polkua ja ei ollut liian vaativa, ihan harrastelijoillekkin oli sopiva. Siirtymät olivat liian helppoja, pellon reunoja ja tien vierustoja, maasto siirtymiä kuitenkin. Tuli yhdet kaatumisetkin ja aika huolella. Siirtymällä ajoin kovaa ja pellolta metsään ja ei muuta kuin naamalleen, ei ehtinyt kissaa sanomaan ja ei mitään tietoa mistä se lähti, varmaankin jostain kannosta/juurista. Juuri kun meinasin pitää vauhtia yllä ja sitten nurin. Järjestelyt olivat yksinkertaisia ja toimi hyvin. Tuntui helpoilta kerhokisoilta.

Esmeralda :
Pyörä : KTM EXC 125
Sijoitukset : Harrastelijat-luokan 7, paras nainen!

Sairaan hyvä kilpailu. Ohjelmaa järjestelin enimmäkseen oma toimisesti, vähän tasoitusta pojille, uudet takajarrupalat olivat liian ärhäkkäät ja aiheuttivat moottorin sammumista. Mutta ihan hyvin meni.

http://sandhillteam.blogspot.fi/

Jätä kommentti