TSMU:n toiminta 2015

TSMU:n toiminta 2015

Olemme järjestäneet runsaasti avoimia tapahtumia kaikille ja kaiken tasoisille harrastajille keväästä syksyyn tänäkin vuonna joista mainittakoon nyt MOLITOR-CC, AURORA-CUP ja TSMU SARJACROSSIT.

Kun edellä mainittuja sarjoja ajettiin tarkoitti se sitä että jokainen viikko kesällä oli tapahtumia harrastajille tarjolla ja yleensä jopa kaksi tapahtumaa viikossa mikä on esimerkillistä toimintaa näin niin kuin kerhotasolla.

Mikään tapahtuma ei synny itsestään ns. kerhon tekemänä vaan siihen tarvitaan kerholaisia eli juuri Teitä, TSMU:n jäseniä.

Jokaisen on useasti helppo ihmetellä että miksi kerho ei tee sitä tai tätä mutta syy löytyy yleensä läheltä eli omasta panoksesta ja mikäli jollain on joku hyvä idea tai huonompikin niin rohkeasti ottamaan yhteyttä kerhomme hallituksen jäseniin joiden kautta on helppo aloittaa tekeminen.

Tulkaa rohkeasti vaan mukaan tekemään asioita niin voimme tehdä vieläkin enemmän yhdessä.

Tämä tarina oli pakko kirjoittaa koska tänä vuonna tekijöitä on ollut mukavasti mukana kaikissa jutun alussa mainituissa tapahtumissa.

Nyt viikonloppuna on taas TSMU:n koeponnistus halusta tehdä kilpailu Laitilassa ja mukavasti sinne on myös ilmoittautunut kerholaisia ja heidän kavereitaan.

ISO KIITOS KAIKILLE TAPAHTUMISSAMME MUKANA OLLEILLE!

Nyt viikonloppuna on siis kisat ja 3.10.2015 on sänkicross päivällä ja illalla SAUNAILTA LAITILAN KISOIHIN OSALLISTUNEILLE TALKOOLAISILLE missä taas ruokaa, juomaa, sauna ja hyvä seura. Saunaillasta tiedotamme alkavalla viikolla lisää mutta varaa ilta itsellesi.

 

Jätä kommentti