TSMU järjestää enduro ja motocross valmennusta Sipoossa 21-22.4.2017

TSMU järjestää enduro ja motocross valmennusta Sipoossa 21-22.4.2017

TSMU:n valmennus Sipoossa järjestetään 21.4-22.4.2017

Valmennuksessa lajeina ovat enduro ja motocross.

Valmentajina toimivat nimekkäät valmentajat sekä tietenkin kerhomme omat kuljettajat.

Perjantain valmennus on ensisijaisesti tarkoitettu TSMU:n lisenssillä ajaville. Lauantain valmennukset ovat avoimia kaikille halukkaille.

Lauantaina lisäksi ajetaan valmennuksen jälkeen sarjacrossit, mihin ovat kaikki halukkaat ovat lämpimästi tervetulleita.

Perjantaina valmennus on kuskeille jotka ajavat luokissa MXA, MXJ C/A ja MXV. Endurossa B- ja A-luokan kuskeille.

Lauantaina valmennus on kuskeille jotka ajavat luokissa MX 65, MX 85, MXJ , MXB & A-luokan kuskeille.  Endurossa A-,B- ja C-luokassa.

Lauantaina myös aloittelijoille on varattu lastenrata ja siellä on myös heille opastusta motocrossin perusasioista, joten aloittelijat rohkeasti mukaan leirille!

Tarkempi aikataulu, hinta ja muut valmennukseen liittyvät tiedot julkaistaan lähiaikoina, joten muista seurata sivujamme.

TÄRKEÄ ASIA MIKÄ JOKAISEN TULEE JO NYT HUOMIOIDA ON SE, ETTÄ PAIKAT TÄYTETÄÄN ILMOITTAUTUMIS JÄRJESTYKSESSÄ JA KUN MAKSU ON MAKSETTU, ON ILMOITTAUTUMINEN HYVÄKSYTTY!!!!!!! ILMOITTAUTUMISEN JÄLKEEN TEILLE LÄHETETÄÄN SÄHKÖPOSTIIN MAKSUTIEDOT JA ERÄPÄIVÄ TULEE OLEMAAN HETI!!!! TÄMÄ SIKSI ETTÄ LEIRILLE PÄÄSEVÄT NE JOTKA SINNE OIKEASTI HALUAVAT, EIKÖ VAIN?

Lisätietoja saat Hatsalta soittamalla 0500781802

 

 

Jätä kommentti