Terveisiä Motocrossin ja enduron harrastajille RMY:n hallituksen kokouksesta

Terveisiä Motocrossin ja enduron harrastajille RMY:n hallituksen kokouksesta

Raision moottorirata yhdistys piti eilen vuoden 2016 ensimmäisen hallituksen kokouksen. Motocrossin ja enduron edustajina olimme paikalla tietenkin Loposen Hatin kanssa.

Rata-alueen kehittäminen on kovassa ja hyvässä vauhdissa ollut talven aikana ja se työ mitä siellä on tehty näkyy kyllä. Uusi rata-alueen liittymä valmistuu Palovuorentielle mistä tiedotetaan lisää kun se on valmis ja otetaan käyttöön.

Motocross-rata ja enduropolku tulee olemaan kesäkauden alettua auki ti ja to 16.30-20.00 ja sunnuntaisin 12.00-17.00. Talvella enduroa ajetaan keskiviikkoisin 17.00-20.00 välisenä aikana kelien niin salliessa. Motocrossrataa tullaan pitämään talvella auki mahdollisuuksien mukaan ja siitä tiedotetaan lisää jos kelit sallivat.

Vuodelle 2016 päätettiin myös alueen käyttömaksuista enduron ja motocrossin osalta ja maksut ovat voimassa motocrossin ja enduron osalta 1.2.2016 alkaen minkä jälkeen jokaisella aluetta käyttävällä on oltava kertamaksu tai vuosimaksu.

  • Lastenrata on ilmainen mutta toivomme että käyttäjät kuuluisivat RMY:n jäsenyhdistykseen kuten esimerkiksi TSMU:hun.
  • Kertamaksu 20e kaikille ja kertamaksu sisältää motocrossradan ja enskapolun käytön.
  • Vuosimaksu pelkkä enduro 50e + kaksi kertaa ratavahtina
  • Vuosimaksu pelkkä enduro 150e, ei jäsenille ja niille jotka eivät ole ratavahtina
  • Vuosimaksu motocross/enduro 150e + kaksi kertaa ratavahtina
  • Vuosimaksu motocross/enduro 250e ei jäsenille ja niille jotka eivät ole ratavahtina

Ratavahtivuorot ja vuosimaksut ovat myynnissä Molitor Oy:ssä 1.2.2016 alkaen liikkeen ollesssa auki.

Ratavahtina ollessa on myös mahdollisuus ajaa itse mutta esimerkiksi huoltajan tai kaverin on oltava vahtina silloin kun itse olet ajamassa. Ratavahdeille toimitetaan sähköpostiin ohjeet miten toimitaan mutta missään nimessä tehtävä ei ole vaikea kenellekkään.

Talviaikana keskiviikon enskat ja mahdolliset MX-radan valvonnat hoidetaan porukalla eli niiden kaikkien kesken jotka paikalla ovat.

Kesäkauden ratavahtien päivämäärät alkavat todennäköisesti huhtikuun puolesta välistä.

Muistakaa säilyttää kuitti maksusta taas kuten kaikista muistakin ratamaksuista sillä lokakuussa 2016 tulemme taas pyytämään Teiltä kuitteja mistä tulette mitä todennäköisemmin saamaan taas takaisin Turun kaupungin avustusta eli alle 20 vuotiaat noin 50% ja yli 20 cuotiaat 5-10%

Mikäli sinulla on kysyttävää rata-alueen maksuista tai vahtivuoroista niin soittele vaikka allekirjoittaneelle 0500781802/Hatsa ( motocross ) tai 0500822767/Hati ( enduro )

Jätä kommentti