Offroad-päivä Raisiossa 13.8.2014

Offroad-päivä Raisiossa 13.8.2014

Keskiviikko 13.8.2014 kello 13.00-19.00 on päivä jolloin kaikilla alueen harrastajilla on vain yksi osoite ja se on Raision rata-alue Palovuorentiellä ja siellä pidettävä offroad-päivä joka tarjoaa kaikille maksuttoman koeajon KTM:n 2015 sx- ja exc-malleilla http://www.xracing.fi/yleista-alalta/uutiset/ktm-2015-offroad-koeajokiertue-20140808/ sekä muiden valmistajien pyörillä kuten Suzukin RM-Z 250 ja 450 motocrossmallit.

Offroadpäiville on kutsuttu myös kaikki muut merkit joten toivotaan että he saapuvat paikalle sillä tällä jos jollain alueella on toimintaa eli pyörät kuluvat ja ikääntyvät minkä johdosta on ostettava uusia pyöriä. Lisäksi kaikilla tarvike, varuste ja varaosa  myyjillä on oikeus tulla tapahtumaan veloituksetta myymään edustamiaan tuotteita.

Lisäksi tapahtumassa on:

– Turkulainen ProVan esittelee motorhome ratkaisuja ja ovat paikalla juuri Teitä varten jotka olette kiinnostuneita erilaisista auton sisustus ja rakennus ideoista.

– Ilmainen koeajo lapsille kerhomme koeajoja varten hankituilla crossipyörillä (3-14v)

– Ilmainen rompetori kaikille alueen harrastajille eli tuo ja myy itse omia tarpeettomia varusteita ja varaosia varikolla tai tule     tekemään löytöjä. Nyt kaikki rohkeasti paikalle sillä varmuudella Teillä on tavaraa tallissa minkä voi myydä kaverille!

– Kevari ja mopokuskit HUOMIO!!! Teille on varattu ilmainen ajovuoro motocrossradalla kello 19-20…..Tervetuloa

Jätä kommentti