MX-jaoston kokous, C-toimitsija lisenssi koulutus!

MX-jaoston kokous, C-toimitsija lisenssi koulutus!

Tusmulassa ( Salvumiehenkatu 4, Turku ) järjestetään MX-jaoston kokous sekä C-toimitsijalisenssi koulutus  Maanataina 7.9.2015 kello 17.30 alkaen. Kahvia tarjolla 17.00—–>

Illan aikana seuraavaa ohjelmaa:

17.30-19.00

C-toimitsija lisenssikoulutus on tarkoitettu kaikille halukkaille ilman seura rajoitteita eli toivomme että myös muista kuin TSMU:sta tulee osallistujia sillä perusasiat on jokaisen harrastajan hyvä tietää. Koulutuksen yhteydessä käymme läpi myös lippumerkit joten tämä ilta on myös kurssi kaikille lippumiehille! Jutun lopussa on kerrottu mikä on C-lisenssikoulutuksen tarkoitus.

Ilmoittaudu toimitsijakoulutukseen tekstarilla Hatsalle 0500781802 sunnuntaihin 6.9.2015 mennessä

19.00—–>

MX-jaoston kokous missä käsitellään ainakin seuraavia asioita

  • NESTEOIL-CUP talvella 2015-2016
  • Valmennukset talvella 2015-2016
  • Kerhojoukkueet Mäntyharjulle ja Laitilaan
  • TSMU EXTREME AREENAN vuosiluvat ja kertamaksut talvelle 2015-2016
  • Sänkicrossit syksylle 2015
  • Laitilan kilpailun tilanne——> Vastuuhenkilöt paikalle, KIITOS!
  • Talkoot tulevaisuudessa
  • Muut esille tulevat asiat

——- Tule paikalle niin tiedät missä tällä hetkellä mennään ja olet myös mukana vaikuttamassa omiin asioihisi ja ennen kaikkea saat mielipiteesi esille——-

Kaikille osallistujille tarjolla kahvit ja jotain muuta aiheeseen sopivaa:) Illan päätteeksi saunakin on lämmin jos halua saunoa ( Pyyhkeet löytyy Tusmulasta )

Toimitsija kurssin hinta: TSMU:n jäsenet oe ja muut oe eli kaikille ilmainen!!!!! Tervetuloa!!!!

 

 

C-toimitsijat

Lähtölaukaus toimitsijauralle: C-toimitsijat

C-toimitsijakoulutus on päivittynyt vuoden 2007 lopulla. C-tason toimitsijakoulutuksen tavoitteena on ohjeistaa uudet harrastajat mukaan SML:n kilpailujärjestelmässä toimimiseen. Koulutukseen sisältyy perustietoa lajiliiton rakenteesta sekä kilpailujärjestelmästä, kilpailuluvista ja vakuutuksista.

Koulutuksen toteuttaminen tapahtuu oman kerhon voimin ja koulutuksen voi pitää sellainen kerhon jäsen, jolla on voimassa oleva A-toimitsijalupa. Materiaalin kautta pyritään tarjoamaan kerhoille joustava työkalu oman jäsenistön peruskoulutukselle, josta jäsenien on helppo jatkaa B- ja A-toimitsijakoulutuksiin mikäli ovat kiinnostuneita toimimaan vastuullisemmissa kilpailun järjestely ja valvontatehtävissä. Lisäksi perustiedot helpottavat jatkokoulutusten pitämistä, koska osallistujilla on perustiedot B-tason koulutuksen pohjaksi. Materiaalissa esitellyt asiat perustuvat SML:n urheilusäännöstöön ja nettisivuilla tarjolla olevaa materiaalia päivitetään tarpeen mukaan.

C-toimitsijalisenssi on edellytys B-kurssille osallistumiselle ja ohjeet kurssin pitämisestä ja osallistujalistojen toimittamisesta löytyvät C-materiaalista. C-tasolla ei ole erillistä lajikohtaista lajittelua ja lisenssi on ilmainen. Kerholle kohdistuvat ainoastaan postitus-, ja korttien painamiskulut, joista tarkempaa tietoa löytyy C-materiaalin ohjeista. Materiaali koostuu powerpoint -dioista sekä diojen tueksi laaditusta kouluttajan ohjeesta, jossa diat käydään läpi ja annetaan ohjeet käsiteltävistä asioista.

Koulutusta suunnittelevan kerhon on hyvä olla yhteydessä SML:n toimistolle mikäli kysymyksiä ilmenee.

Lisätietoja on saatavilla Suomen Moottoriliitosta.

Jätä kommentti