#100 Miro Varjonen, Iisalmen osakilpailusta raporttia

#100 Miro Varjonen, Iisalmen osakilpailusta raporttia

Iisalmi  13.6.2015  neljäs MX-liiga kilpailu,

Kokopäivän hiukan ripotteli vettä, mutta siitä ei suurempaa ongelmaa syntynyt, vaan rata pysyi hienossa kunnossa vaikka kova savirata olikin.

Aika-ajo sujui hienosti ja  kaikki pelasi muutenkin hyvin, vaikka 39 kuljettajaa välillä vähän ruuhkauttikin rataa.  Miro löysi kuitenkin hyvän välin tehdä muutaman nopean kierroksen ja tulos 3s.

1-erä:

Startti onnistui nappiin ja Miro taisteli hole-shotista Sampo Rainion kanssa, mutta Sampo oli pikkaisen vikkelämpi starttaamaan. Koko erä kakkos paikalla virheetöntä ajoa omassa rauhassa ja maalissa myös toisena.

2-erä:

Startti onnistui yhtä hienosti kuin 1-erässäkin, mutta startti jouduttiin uusimaan lähtökurvin jälkeisen kolarin takia, jossa ei Miro kuitenkaan ollut mukana vaan samalla tavalla kuin 1-erässä Miro jo paineli toisella sijalla kun punainen lippu keskeytti erän ja edessä uusinta startti.

Miroa hiukan jännitti, että mitenkäs tuo päivän kolmas startti onnistuu, mutta turhaan kun kuski oli taas toisena startti kurvissa ja siitä kuroi hyvän välimatkan kolmantena tulevaan, niin sai rauhassa ajaa omaa ajoa ruutulipulle kakkosena.

Sampo Rainio oli päivän erien ja yhteistulosten voittaja ja hänen menonsa oli molemmissa erissä niin kovaa, että Mirolla ei ollut mitään mahdollisuutta taistella voitosta, mutta tämä oli kuitenkin hyvä ja virheetön kilpailu kokonaisuudessaan ja nyt pysyttiin koko päivä pystyssä ilman yhtään kaatumista. Yhteistuloksissa Miro oli toinen ja sarjassa hän nosti itsensä myös toiselle paikalle.

 

tässä vielä kilpailun kokonaistulos:

http://www.mylaps.com/en/classification/3530489

 

Promoottorin koostevideo kokopäivästä:

https://youtu.be/EpEwG4-E4vw

Seuraavana on vuorossa MX-liigan ”Pohjoisenkierros”  eli  4.7-15 Rovaniemi ja 11.7-15 Raahe.

Laitetaan sieltä taas raporttia

 

Miroa Kaudella 2015 tukemassa

 

Asennustyö M.Ahlqvist

FinMx.fi

Fokor

Hemimotors

Hietanen Transport

KAH-Trucks

Liedon Autopesu oy

Koneurakointi Malinen

Kuljetus Saviluoto

Pilvilinnan Talonmies/ OMX-Graphics

Storm

TS-Racing & Service

Turun Thermohuolto

Varsinais-Suomen Autosähkö

WP Katsastus

 

Kiitos  taas kaikille tukijoille!

 

Terveisin Miro #100 ja taustajoukot.

Jätä kommentti